Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Hoofdpagina: verschil tussen versies

Regel 1: Regel 1:
 
<<<
 
<<<
^^[[:Category:Bredaseweg|Bredaseweg]]^^
+
^^[[:Category:Bredaseweg (panden)|Bredaseweg]]^^
 
[[Bestand:BredasewegII.jpg|73px|left]]Leden van heemkundekring Tilborch beschrijven panden van de Bredaseweg per huisnummer.>>>
 
[[Bestand:BredasewegII.jpg|73px|left]]Leden van heemkundekring Tilborch beschrijven panden van de Bredaseweg per huisnummer.>>>
 
>>>
 
>>>

Versie van 9 feb 2012 om 20:07

Bredaseweg

BredasewegII.jpg

Leden van heemkundekring Tilborch beschrijven panden van de Bredaseweg per huisnummer.

>>>

Henk van Doremalen / Spoorzone

Atelier.jpg

In 2011 schreef Henk van Doremalen twintig verhalen over de Spoorzone in opdracht van Stadsmuseum Tilburg. Deze verhalen zijn beveiligd en kunnen niet worden bewerkt.

Scholen van Tilburg

Scholen van Tilburg.jpg

Schrijf mee aan de geschiedenis van de scholen van Tilburg. Voeg verhalen, foto's en archiefbronnen toe. Vul elkaars verhalen aan in deze Tilburg Wiki!

Personen

Homepage geboren 1809.jpg

Benieuwd naar personen uit Tilburg? Hier vindt u er vele met een levensbeschrijving en illustraties. Er is begonnen met de personen die in 1809 in Tilburg geboren zijn, het jaar dat Tilburg stadsrechten kreeg.

Oorlogsslachtoffers

Homepage oorlogsslachtoffers.jpg

In dit deel vindt u gegevens van oorlogslachtoffers uit Tilburg en omgeving. De gegevens die bekend zijn over deze personen worden hier vermeld, waar mogelijk met een foto van de persoon.

Tilburgs Lexicon

Homepage encyclopedie tilburg.jpg

Tilburgs Lexicon is samengesteld door Berry van Oudheusden, Ronald Peeters en Paul Spapens, met medewerking van Joep Eijkens, Henk van Doremalen, Rob van Putten en Cees van Raak.

Straten van Tilburg

Homepage straatnamen.jpg

Straten van Tilburg geeft een overzicht van de betekenis van alle straatnamen in de gemeente Tilburg. Het is gebaseerd op het boek De straten van Tilburg dat Ronald Peeters in 1987 schreef. Het is daarna met nieuwe straatnamen uitgebreid door Ronald Peeters en Rob van Putten.

Welkom op de Tilburg Wiki. Regionaal Archief Tilburg en Stadsmuseum Tilburg zijn de initiatiefnemers van deze kennisbank over Tilburg en omgeving. U vindt er informatie over bekende en minder bekende Tilburgers, oorlogsslachtoffers, maar ook de verhalen van het Geheugen van Tilburg, beschrijvingen van de straten van Tilburg en Tilburgs Lexicon. Voor een allereerste kennismaking bekijkt u dit filmpje

De Tilburg Wiki is een belangrijke bron van kennis over Tilburg. U kunt er grasduinen, informatie opzoeken, leren én zelf informatie toevoegen. De Tilburg Wiki is in opbouw, er wordt achter de schermen nog aan gewerkt om de werking en de inhoud te verbeteren. Heeft u iets te melden bij een beschrijving, wilt u de Wiki aanvullen? U wordt uitgenodigd uw kennis te delen. Elk onderwerp heeft een veld waar u reacties kunt geven. Deze is voor iedereen te lezen. Anderen kunnen weer op uw aanvulling reageren. Zo groeit de Tilburg Wiki. Vult u de kennis over Tilburg aan?

Bent u nog niet bekend met een Wiki, ga dan eerst naar het Gebruikersportaal

Bent u al enigszins thuis in een Wiki, ga dan naar de pagina Hulp